Přejít na obsah

Motor 2.0 TDI

350 témat v tomto fóru

1. Jaký motorový olej? 1 2 3 4 13

• 316 odpovědí
    • 142.3k zobrazení
    • 146 odpovědí
    • 88k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 12.4k zobrazení
  2. Kouřivost z výfuku 1 2

• 45 odpovědí
    • 4.7k zobrazení
    • 20 odpovědí
    • 20.6k zobrazení
  3. Nouzový režim

• 10 odpovědí
    • 14.1k zobrazení
    • 74 odpovědí
    • 89.1k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 50.4k zobrazení
  4. Chyba p2015 a p2006

• 2 odpovědi
    • 6.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 279 zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 12.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 885 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 315 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 282 zobrazení
  5. závada EGR ventilu

• 18 odpovědí
    • 39.6k zobrazení
  6. Smazat

• 0 odpovědí
    • 346 zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 2.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 8.9k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 599 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 257 zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 376 odpovědí
    • 302.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 425 zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.8k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Já mám za to, že takové téma zde již v sekci "Elektrika" dávno je. Tak se trochu namáhej s hledáním. Výměna rádia by zase měla patřit do sekce "Audio..." LOCK. 
    • Zdravím ve skupině,    Rád bych svou ovečku trochu vylepšil. Od výroby je tam "hloupý" volant bez tlačítek a obyčejné rádio bez bluetooth apod. Rád bych tam dal multifunkční volant + lepší rádio s bluetooth, handsfree apod.(ideálně nějaké originální) navi vyloženě nepotřebuji,  senzory ani kameru auto nemá.    Prošel jsem už kdejaké fórum, články, videa apod. Názory/odpovědi se liší.    Chci se zeptat, řešil už někdo tyhle dvě věci naráz? Případně jak postupovat?   Stačí dodělat jen tlačítka na volantu nebo je lepší dát rovnou cely nový volant s tlačítky? Musím kupovat k volantu ještě jednotku a nějaké kroužek?   Jak pak s parováním případného rádia? Nějaké doporučení které rádio vzít a kterému se vyhnout?   Díky moc za případné tipy a informace  Ondra
    • Já mám vpředu u vzadu kotouče, 8 let vydržely původní. Na těch Brembo (dával jsem kotouče i desk) mě  pozitivně překvapilo, že mají lakované hrany. Jinak brzdit to brzdí asi stejně jako originál (neměl jsem s nimi problém).
    • Ahoj uplne stejný zvuk slyším u svého auta taky. Přišel jsi na něco?
    • myslíš tým debilným postupom kde treba liať olej ponad poloos, vôjde ho ledva liter a potom to nechať bežať dve minúty a doplniť ?  tak tak som to nerobil nikdy za svoju kariéru ani nebudem lebo to tak proste nejde ... vypustím imbus , vypustím z vidličky zvyšok a nalejem zhora cez vidličku , za pol hodiny nemáš čo robiť a máš tam správne dva litre oleja 
  • Vytvořit nový...